SPLOŠNI POGOJI UPORABE SPLETNE STRANI ADELARTGALLERY

NAMEN

Splošni pogoji so sestavljeni v skladu z zakonodajo Republike Slovenije.

Vsi obiskovalci, uporabniki in kupci so dolžni prebrati in v celoti upoštevati te splošne pogoje uporabe. Splošni pogoji veljajo tudi za vse podstrani te spletne strani.

LASTNIK IN UPRAVLJAVEC

Lastnik spletne strani ADELARTGALLERY je Adela Erjavec, Seča 167a, 6320 Portorož.

OBISKOVALEC IN UPORABNIK

Vsaka oseba ki obišče spletno stran ADELARTGALLERY ali izrazi namen nakupa preko te strani, sprejema te splošne pogoje uporabe, pravila in navodila, ki so sestavni del spletne strani.

Vsaka oseba z uporabo spletne strani ADELARTGALLERY sprejema te splošne pogoje in potrjuje, da je z njimi seznanjen in se z njimi strinja.

CENZURA VSEBINE

Na spletni strani ADELARTGALLERY so predstavljena številna umetniška dela brez cenzure. Vsi uporabniki so samostojno odgovorni do katerih vsebin bodo dostopali sami in njihovi člani družine oziroma drugi njihovi uporabniki.

VARSTO IN OBDELAVA PODATKOV

Upravljalec sme uporabiti in obdelovati podatke uporabnika v skladu z veljavnimi predpisi o varstvu osebnih podatkov.

Kontaktni obrazec, ki ga uporabnik lahko izpolni na lastno željo, s katerim izrazi željo po nakupu, se v teh splošnih pogojih šteje, da se uporabnik strinja  in sprejema te splošne pogoje in s tem sme upravljalec obdelovati osebne podatke uporabnika, ki jih je vnesel v obrazec: ime, priimek, naslov prebivališča, kraj, naslov elektronske pošte, telefonsko številko, naziv podjetja in davčno številko podjetja.

Upravljalec obdeluje podatke osebno in avtomatizirano za namen neposrednega trženja produktov, storitev ter aktivnosti v okviru podjetja ADELARTGALLERY.

Trženje podjetja ADELARTGALLERY se nanaša na poštno, osebno, telefonsko in/ali elektronsko ponujanje storitev in produktov ponujenih na strani ADELARTGALLERY. Trženje zajema tudi statistično obdelavo, pisne in elektronske raziskave, obveščanje o novostih, pošiljanje ponudb, reklamnega gradiva, revij, vabil.

Uporabnik lahko kadarkoli preko elektronske pošte zahteva da upravljalec trajno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namene neposrednega trženja. Upravljalec bo v 15 dneh preprečil uporabo teh podatkov. Podatki bodo zbrisani oz. blokirani.

Na spletnem portalu obstajajo povezave na druge spletne strani, ki niso v nikakršni povezavi s podjetjem ADELARTGALLERY ali lastnikom, zato podjetje, lastnik in upravljalec spletne strani ne prevzemajo nobene odgovornosti za zaščito podatkov na teH spletnih straneh. Upravljalec ne odgovarja za napake uporabnika ob registraciji.

PIŠKOTKI

Tekstovne datoteke odložene v brskalnik računalnika uporabnika omogočajo analize. V osnovi brskalniki sprejemajo piškotke, uporabnik pa jih lahko omeji z osebno nastavitvijo. Upravljalec podatke uporablja za obdelavo poročil o aktivnosti spletne strani, statistične analize ter tržne analize za neposredno trženje.

Ob registraciji na spletno stran ADELARTGALLERY uporabnik daje soglasje za namestitev piškotkov, obdelavo podatkov, za namen neposrednega trženja storitev ali produktov podjetja ADELARTGALLERY.

Uporabnik podatkov in odgovorna oseba je podjetje ADELARTGALLERY.

OMEJITEV ODGOVORNOSTI

Upravljalec zagotavlja po svojih najboljših močeh ažurne podatke na spletni strani ADELARTGALLERY. Besedila so informativnega značaja in ne prevzema nobene odgovornosti za ažurnost ali točnost.

Upravljalec, lastnik in ADELARTGALLERY ali posamezniki, ki so sodelovali pri izdelavi spletne strani, niso odgovorni za nedelovanje spletne strani, niso odgovorni za morebitno škodo nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij, uporabe informacij ali nezmožnosti uporabe informacij na spletnih straneh, ali za napake ali pomanjkljivosti v vsebini.

SPREMEMBA VSEBINE

Uporabniki vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Upravljalec, lastnik in posamezniki, ki so sodelovali pri izdelavi spletne strani ne odgovarjajo za nobene posredne ali neposredne poškodbe ali izgube informacij med  in/ali po uporabi spletne strani ADELARTGALLERY.

Upravljalec si pridržuje pravico, da kadarkoli spremeni ali odstrani vsebino strani ali odstrani celotno spletno stran ADELARTGALLERY, brez predhodne najave oziroma opozorila.

AVTORSKE PRAVICE

Oblika in tehnika ter tehnološka zasnova spletne strani je avtorsko delo imetnika avtorskih pravic, to je upravljalec ter je predmet avtorske zaščite in zaščite oblike intelektualne lastnine.

Slike, besedilo in ostali podatki na spletni strani ADELARTGALLERY so predmet avtorskih pravic.

Prepovedano je kopiranje, slikanje, delno ali v celoti kakršnokoli obdelovanje podatkov, ki se nanašajo na ADELARTGALLERY.

Posredovanje gradiva upravljalcu brez ali z njegovo vednostjo, se lahko brezplačno uporablja materialne in avtorske pravice. S posredovanjem upravljalcu se dovoljuje brezplačno pošiljanje in objavljanje posredovanega gradiva.

VELJAVNOST IN SPREMEMBE SPLOŠNIH POGOJEV

Ti splošni pogoji začnejo veljati z dnem 1.6.2022.

Upravljalec si pridržuje pravico, da kadarkoli brez predhodnega obvestila ali najave dopolni ali spremeni delno ali v celoti določbe splošnih pogojev za uporabnike in obiskovalce spletne strani ADELARTGALLERY.

Spremenjeni in dopolnjeni pogoji so avtomatično obvezujoči za obiskovalce in uporabnike, zato je njihova dolžnost, da redno obiskujejo to stran, kjer so navedeni splošni pogoji in preverijo ali je prišlo do kakšnih sprememb.

0 Košarica
0 Dodaj obrnjen produkt v košarico Obrnjeni